Bereikbaarheid Bloemendal

Locatie, locatie, locatie… Ze zeggen dat locatie het allerbelangrijkste is bij het kopen van een huis. Nu, dan zit je hier in Bloemendal helemaal goed! De locatie is prachtig én ook nog eens goed bereikbaar. Heerlijk centraal in het land, met de Veluwe in je achtertuin, wie wil dat nu niet? Vanuit Barneveld kun je vlot de A1 en de A30 op. En ook met het openbaar vervoer zit je gebakken: Barneveld heeft maar liefst drie stations aan de spoorlijn Amersfoort Centraal - Ede-Wageningen.

image alt

Met de auto de wijk in en uit

Bloemendal ligt aan de noordzijde van Barneveld, langs de Nijkerkerweg. De Nijkerkerweg is een belangrijke verbindingsweg van Barneveld naar Nijkerk. Langs Bloemendal wordt deze weg zo aangepast dat er meerdere mooie en veilige entrees richting de wijk komen. Rijd je de wijk uit, dan ben je in een paar tellen op de A30. Ga je vandaag richting Amersfoort of juist richting Veenendaal?

image alt

Pak het openbaar vervoer

Barneveld kent maar liefst 3 stations: Noord, Centrum en Zuid. Alle stations liggen aan de spoorlijn Amersfoort of Ede-Wageningen. Vanuit Bloemendal fiets je binnen 10 minuten naar station Barneveld Centrum. Misschien rijd je zelfs sneller naar Barneveld Noord! Of je nu voor je werk op pad moet, een dagje gaat winkelen of bij familie op bezoek: je bent dus vlot bij een van de stations.

image alt

Eropuit met de fiets

Bloemendal wordt een grotendeels autoluwe wijk, met veel ruimte voor wandelaars en fietsers. Zo geniet je optimaal van de natuur in en rondom je wijk. En omdat de wijk zo centraal ligt, rijd je over de Bloemendaallaan binnen 10 minuten naar het centrum van Barneveld. Of fiets je zo de natuur in: ken je de Boerenfietsroute al langs Barneveld, Lunteren en Ede?

Iets vragen? Neem contact op
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen Bloemendal