Dit is je laatste kan! Er zijn nog een paar woningen te koop in Bloementuin fase 2 en 3. De eerste woningen worden naar verwachting in maart 2024 al opgeleverd. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan. 

Laatste hoekwoningen te koop!

in verkoop

In de Bloementuin zit je op rozen

De avondzon glinstert in het water, je voelt de warmte op je huid. De wind ruist door de hoge bomen, de geur van lavendel vliegt subtiel langs. In de Bloementuin staan al je zintuigen aan. Dit is dé plek waar je ontspannen woont. Met het knusse Barneveldse dorpsgevoel. In een duurzaam huis. Met veel water, groen en natuurschoon om je heen. Een schot in de roos!

image alt

Wonen met de natuur overal om je heen

De wijk Bloementuin maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Bloemendal, in Barneveld-Noord. De wijk komt op een plek waar al veel oude bomen staan en langgerekte waterpartijen liggen. Hierdoor voelt de nieuwbouwbuurt direct al volwassen aan. Door de lange, smalle en vooral groene woonstraten straalt de buurt een knus gevoel uit. Hier ontmoet je gemakkelijk je buren op straat voor een praatje, en stoepranden de buurtkinderen gezellig samen. Vogels vliegen naar hun nestkastjes aan de huizen, planten groeien hier weelderig. Voel je dat je hier helemaal tot rust komt?

Bloementuin fase 1 is 100% verkocht en opgeleverd.

image alt

Bloementuin fase 2 - in aanbouw

In Bloementuin fase 2 komen in totaal 42 nieuwbouwwoningen. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: 14 hoekwoningen, 15 tussenwoningen, 2 levensloop-hoekwoningen, 2 levensloop-tussenwoningen en 9 woningen met toewijzingscriteria. De koopwoningen die in Bloementuin fase 2 worden gerealiseerd onderscheiden zich door verschillende structuren, materialen, kleuren en verspringingen in de gevels.

De bouw van deze woningen is in volle gang en naar verwachting worden de woningen in maart 2024 opgeleverd. Er zijn nog enkele hoekwoningen beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan. Een mooi pluspunt is dat je hier al snel kunt wonen. Dus waar wacht je nog op?

Beschikbaar woningaanbod bekijken
image alt

Bloementuin fase 3 - in verkoop

In Bloementuin fase 3 komen in totaal 31 nieuwbouwwoningen. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: acht Levensloop tussenwoning, zes Levensloop hoekwoning, vijf Levensloop 2 onder 1 kap woning, vijf 2 onder 1 kap woning, één Levensloop vrijstaande woning, één tussenwoning met toewijzingscriteria, twee hoekwoningen, twee tussenwoning en één Vrijstaande woning. 

De meeste woningen grenzen aan een prachtig park vol met bloemen. Je woont hier in een modern huis dat voorzien is van alle gemakken en klaar is voor de toekomst. Ben je op zoek naar een woning in een groene wijk? Bekjk dan snel het woningaanbod! 

Naar het woningaanbod
image alt

Bloementuin fase 4 - in aanbouw

Bloementuin fase 4 omvat acht fijne appartementen. Het kleine appartementengebouw bestaat uit 3 lagen en ligt naast Bloementuin fase 3. Onder het gebouw op de begane grond zijn overdekte parkeerplaatsen gesitueerd. De appartementen zijn te bereiken per lift en hebben allemaal een fijne buitenruimte. Mede door de warmtepomp en de eigen zonnepanelen zijn de woningen energieneutraal, dus klaar voor de toekomst!

Appartementen bekijken
Wanneer in verkoop? Planning Bloementuin
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod