Wonen in Barneveld

Wonen in Barneveld betekent centraal wonen in Nederland. Je geniet er optimaal van de dorpse maar toch levendige binnenstad, de goede voorzieningen en de mooie natuur, met de Veluwe vlakbij. En laten we vooral het fijne contact onderling niet vergeten. Je begrijpt direct waarom de bijna 60.000 Barnevelders zo graag in het dorp wonen.

image alt

Nieuwbouw Bloemendal

Een aantrekkelijke, groene, duurzame en daarmee toekomstgerichte woonwijk. Dat is wat de gemeente voor ogen heeft met het nieuwbouwproject Bloemendal. Er komen tot aan 2030 zo’n 1.550 woningen, verdeeld over 7 woongebieden. Allen omgeven door de natuur en met aandacht voor het behoud van de biodiversiteit van het gebied.

image alt

Eerste woningen - Bloementuin

De eerste woningen verschijnen in de buurt Bloementuin, dat prachtig komt te liggen tussen volwassen bomen en sloten. Een schot in de roos! Er is in dit gebied veel aandacht voor de diversiteit van de natuur. Een veelzijdigheid die we ook aanbrengen in de woningen. We zorgen voor verschillende type woningen - van rijwoning tot tweekapper tot levensloopbestendige woning - en voor een grote verscheidenheid in de architectuur. Kom je ontdekken wat bij jou past?