Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #029

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In de groene Bloementuin aan de autoluwe zone met veel groen vind je bouwnummer 29: een charmante hoekwoning met terracotta metselwerk, verdiepingshoge ramen en dakopbouw. Verder geniet je hier van 159 m2 woonplezier én een heerlijke tuin met berging op het zuiden. Ofwel: altijd middag- en avondzon! Voor de auto is er een plekje op het achtergelegen parkeerterrein. Nog even geduld…

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #029

ca. 159 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 118 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 2 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en douche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel, de douchewand en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 27 15.