Bloementuin prima bereikbaar

's Ochtends voor het werk een rustig ommetje door de wijk. Vlug op de fiets naar de supermarkt voor een vergeten boodschap. Jouw bezoek dat gemakkelijk kan parkeren. Prettig wonen en leven betekent ook dat jouw wijk goed is ingericht voor alle soorten verkeer. En dat is de wijk Bloementuin zeker; je beweegt je vlot, veilig en snel door de wijk.

Met de auto

Wil je richting de Bloementuin met de auto, dan vind je de westelijke entree aan de Nijkerkerweg. Dit is de centrale verbindingsweg tussen Barneveld en Nijkerk. Om echt de wijk in te rijden, maak je gebruik van de zijstraten waar je maximaal 30 km per uur mag rijden. Dat is wel zo veilig voor alle wijkbewoners.

Op de fiets

Speciaal voor fietsers en wandelaars krijgt de wijk een vrijliggend fiets- en voetpad vanaf de rotonde Thorbeckelaan-Nijkerkerweg. De gemeente zorgt ervoor dat deze met het huidige landschap meebeweegt, zo blijft de volwassen natuur behouden. Het fietspad sluit aan op de Bloemendaallaan waardoor je vlot richting het centrum fietst.

Met de trein

Vanuit de wijk Bloementuin liggen zowel station Barneveld Centrum als Barneveld Noord op minder dan 10 minuten fietsen. Beide stations liggen langs de spoorlijn Amersfoort Centraal - Ede-Wageningen, waardoor je eenvoudig en snel de regio in reist.

Iets vragen? Neem contact op
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen Bloementuin