Planning Bloementuin

In Bloementuin, het nieuwbouwplan in Barneveld, realiseren we circa 130 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Bloementuin Bloemendal.

Fase 2, 3 en 4 in verkoop

Op 4 juli 2023 is de verkoop van de 8 appartementen in Bloementuin fase 4 gestart en op 12 juli heeft de toewijzing plaatsgevonden.

De 22 woningen van fase 3 in Bloementuin zijn eind maart 2023 in verkoop gegaan. De 25 woningen van Fase 2a en de 17 woningen van Fase 2b in Bloementuin zijn oktober 2022 in verkoop gegaan.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

De bouw van Bloementuin fase 3 is gestart en de bouw van Bloementuin fase 4 start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024. Een jaar later worden de appartementen naar waarschijnlijk opgeleverd. 

Aan bovenstaande prognoses kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Woningen Bloementuin