Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #028

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 28 is een hoekwoning in de Bloementuin en ligt mooi aan een autoluwe, groene zone. De woning geniet van 145 m2 aan woonoppervlakte, een tuin op het zuiden met handige berging en dakopbouw op de 2e verdieping. Ook de verdiepingshoge zijn prachtig! De auto parkeer je gemakkelijk op het achtergelegen terrein. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #028

ca. 145 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 102 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 2 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en douche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel, de douchewand en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 27 15.