Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #018

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een hoekwoning in een dorpse buurt staat al jaren op je verlanglijst. En laat de bruin genuanceerde gevel met hoge ramen van bouwnummer 18 nou net jouw smaak zijn. Je hebt hier 140 m2 aan woonoppervlakte en in de tuin op het westen vind je ‘s middags én ‘s avonds altijd wel een plekje in de zon. Vergeet ook de ruime berging en parkeerplaats op eigen terrein niet. Dit moet ‘m zijn!

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #018

ca. 140 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 114 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 2 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en douche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel, de douchewand en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 27 15.