Zo mooi wordt Bloementuin fase 3

7 maart '23

De definitieve exterieur en interieur beelden en een mooie video van de Bloementuin fase 3 zijn klaar en hebben we op de website geplaatst. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk de artist impressions en de video dan snel. 

image alt

Interieurbeelden

Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit komen te zien? Bekijk dan snel de interieurbeelden onder het woningaanbod. Door deze beelden krijg je een goed beeld hoe de woningen zijn ingedeeld en hoe je ze zou kunnen inrichten. Welke woning past het beste bij jouw wensen?

image alt

Exterieurbeelden

In de Bloementuin vind je uiteraard straks ook veel bloemen terug zoals bijvoorbeeld Madeliefjes. Op dit plaatje zijn de bloemen al goed te zien. Benieuwd naar de andere exterieurbeelden? Ga dan snel naar het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een moderne vrijstaande woning, een ruime hoekwoning, een fijne tussenwoning of praktische levensloopbestendige woning?

Proef de sfeer

De Bloementuin fase 3 wordt straks een heerlijke groene woonwijk met een mooie mix aan woningen. Wil je ervaren hoe de sfeer straks wordt? Bekijk dan onderstaande video.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod