Bloementuin fase 2B live

5 oktober '22

Wil jij graag wonen in Bloemendal te Barneveld, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan in de Bloementuin en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in Bloementuin fase 2B

Nu de verkoop van Bloementuin fase 2A is aangekondigd, is het tijd voor Bloementuin fase 2B. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van deze fase Op de pagina woningen kun je nu impressies en kenmerken van de woningtypen bekijken. Naar verwachting start de verkoop medio november 2022. Deze nieuwe fase bestaat uit 15 tussenwoningen en 2 levensloop tussenwoningen.

Naar de pagina 'Woningen'

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2B. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Heb je je in Bloementuin fase 2 al ingeschreven voor woningtype Tussenwoning en/of Levensloop Tussenwoning? Dan verhuist de datum van je inschrijving mee naar fase 2B. Wel is het handig om je opnieuw aan te melden voor fase 2B, zodat je niets mist en je alle nieuwsbrieven blijft ontvangen.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen