Woningen Bloementuin fase 2B toegewezen

19 oktober '22

Nagenoeg alle woningen zijn toegewezen. Met bijna 400 inschrijvingen moeten we helaas veel mensen teleurstellen. Maar houd je mail in de gaten want volgende week start de verkoop van Bloementuin fase 2B! We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een (online) verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt de eerst volgende reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Er zijn nog enkele bouwnummers direct vrij, interesse? Vraag een optie aan via de website.

Beschikbare bouwnummers
  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen