Woningen Bloementuin fase 1 toegewezen

15 december '21

Alle woningen zijn toegewezen. Met bijna 400 inschrijvingen moeten we helaas veel mensen teleurstellen. Maar houd onze website in de gaten want er komt volgend jaar nieuw woningaanbod aan! We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een (online) verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning? Er komt nieuw woningaanbod aan

Met meer dan 400 inschrijvingen moeten we helaas veel mensen teleurstellen. Maar houd onze website goed in de gaten want er komt volgend jaar nieuw woningaanbod aan! 

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen