Welke interieurstijl spreekt jou aan? Laat je inspireren!

13 april '23

Hoera je hebt een woning in de Bloementuin fase 3 toegewezen gekregen. Nu komt het leukste deel; nadenken over de inrichting! Kies je straks voor Japandi of juist voor een landelijke stijl? Wist je dat de meeste meubels die gebruikt zijn voor de interieur impressies van jouw toekomstige woning gemakkelijk online te koop zijn bij Sohome? Laat je nu alvast inspireren!

image alt

Organisch gevormd

Doorbreek de rechte lijnen in je interieur met ronde en organische vormen voor een zacht en speels geheel. Organische vormen kunnen op verschillende manieren toegepast worden binnen het interieur, in de vorm van meubels, verlichting, accessoires en behang. Een organische salontafel is bijvoorbeeld goed te combineren met een organische bank. Door de ronde en natuurlijke vormen die je combineert zorg je ervoor dat je ruimte groter oogt en een zachte uitstraling krijgt. Wil je meegaan met deze trend, maar dan zonder te veel grote aanpassingen? Voeg dan organische accessoires zoals een spiegel, vaas of vloerkleed toe aan je interieur. Deze items zijn net wat makkelijker te vervangen. 

Eettafel
Bank
Eetkamerstoel
Spiegel
Wanddecoratie

image alt

Japandi

De interieurstijl Japandi staat voor: minimalisme, rust en eenvoud. Het is een stijl die Japans en Scandinavisch design combineert. Zo min mogelijk prikkels en met minder een groots maar sereen effect creëren. Dit kun je bereiken met houten meubels en natuurlijke kleuren, maar natuurlijke materialen en organische vormen mogen ook niet ontbreken.

Fauteuil
Hanglamp
Schilderij  
Bank
Vloerkleed
Salontafel

image alt

Beige is een blijvertje

Inmiddels is wel duidelijk dat beige een echte trendkleur is. Het aardetint kleurenpalet is niet meer weg te denken. Beige meubels zorgen voor rust en geven een natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. Beige eetkamerstoelen blijven populair, ook bankstellen en fauteuils zie je veel terugkomen in deze tint. Naast zitmeubelen zie je steeds meer beige voorbijkomen, zelfs bij tafels, verlichting en accessoires. Je kunt het zo beige in huis maken als je zelf wil!

Eettafel
Vloerkleed
Fauteuil
Hanglamp
Salontafel

  Bekijk beschikbaar woningaanbod
  Meer nieuws lezen