Verkoop Bloementuin fase 1 gestart

7 december '21

Het is zover: de verkoop van de woningen in Bloementuin fase 1 is gestart! Je kunt t/m dinsdag 14 december 15.00 uur online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden! Op woensdag 15 december om 15.00 uur worden de woningen toegewezen. Twijfel je nog tussen enkele bouwnummers? Misschien dat de online brochure die nu live staat, je kan helpen bij de juiste keuze.

image alt

Download en print je eigen brochure

Heb jij al een favoriete woning gevonden in Bloementuin fase 1? Dan is het mogelijk om een brochure te downloaden. Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete woning en scroll naar de button 'Downloaden brochure'. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar woningpagina

Deadline meerwerkopties

Wanneer je straks een woning toegewezen krijgt, is het belangrijk om te weten dat de keuze voor de ruwbouwopties uiterlijk 7 januari 2022 bij Van de Kolk binnen moeten zijn. Voor de overige opties heb je de tijd t/m 31 maart 2022. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws