Sohome: de online woonwinkel

14 januari '22

Sohome is een online woonwinkel met een verrassend assortiment. In Barneveld vind je ook een concept store waar je het uitgebreide assortiment kunt bekijken. Als toekomstige bewoner van Bloemendal is het zeker aan te raden om hier eens langs te gaan en je te laten inspireren door de stijlvol ingerichte ruimtes. Doe nu alvast inspiratie op voor jouw toekomstige woning en profiteer binnenkort als koper van een woning in Bloementuin fase 1 van een mooie kortingscode. 

Naar sohome.nl
image alt

Ontdek je eigen stijl

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je jouw droominterieur. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service. 

Inspiratie opdoen
image alt

Voor ieder budget

We werken samen met eigentijdse Nederlandse en internationale merken met uiteenlopende stijlen. Voor ieder budget en iedere smaak is een passende match te vinden: van industrieel en modern tot landelijk en klassiek.

Ontdek de collectie
image alt

Winkel in Barneveld

Ons uitgebreide assortiment laat zich perfect combineren. Of je nu de zit- of eethoek wil inrichten, of op zoek bent naar de juiste verlichting: bij Sohome vind je het allemaal.

Wist je dat wij een concept store hebben in het midden van Nederland? Kom eens langs in onze verrassende winkel in Barneveld aan de Anthonie Fokkerstraat 14 en laat je inspireren door de stijlvol ingerichte ruimtes.

Openingstijden bekijken
  Wooninspiratie opdoen
  Collectie Sohome bekijken