Nieuw woningaanbod: Bloementuin fase 4

5 april '23

Inmiddels zijn de woningen in Bloementuin fase 3 toegewezen en daarom is het tijd voor nieuw woningaanbod. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van Bloementuin fase 4. Deze fase bestaat uit 8 appartementen. Het gaat om één 4-kamer appartement en zeven 3-kamerappartementen. Zie jij jezelf hier al wonen? Laat dan je gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur.

image alt

Een klein appartementencomplex

Bloementuin fase 4 omvat acht fijne appartementen. Het kleine appartementengebouw bestaat uit 3 lagen en ligt naast Bloementuin fase 3. Onder het gebouw op de begane grond zijn overdekte parkeerplaatsen gesitueerd. De appartementen zijn te bereiken per lift en hebben allemaal een fijne buitenruimte. 

Op dit moment zijn de indicatieve woningtype prijzen bekend en staan de voorlopige plattegronden op de website. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de appartementen gaan kosten en wat de indeling van de woningen ongeveer zal zijn. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een appartement tussen zit dat bij jouw budget en wensen past. De prijzen en plattegronden kunnen dus nog veranderen. 

Naar het woningaanbod

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in Bloementuin fase 4 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning.

Meer weten over de toewijzingsprocedure
Nieuws Meer nieuws lezen
Woningaanbod Naar het woningaanbod