Nieuw woningaanbod: Bloementuin fase 3

31 januari '23

We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen en plattegronden op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase in het voorjaar in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod en meld je aan.


Naar het woningaanbod
image alt

Het aanbod is zeer divers

In Bloementuin fase 3 komen in totaal 31 nieuwbouwwoningen. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: acht Levensloop tussenwoning, zes Levensloop hoekwoning, vijf Levensloop 2 onder 1 kap woning, vijf 2 onder 1 kap woning, één Levensloop vrijstaande woning, één tussenwoning met toewijzingscriteria, twee hoekwoningen, twee tussenwoning en één Vrijstaande woning. De koopwoningen die straks in Bloementuin fase 3 worden gerealiseerd onderscheiden zich door verschillende structuren, materialen en kleuren.

Op dit moment zijn de indicatieve woningtype prijzen bekend en staan de voorlopige plattegronden op de website. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten en wat de indeling van de woningen ongeveer zal zijn. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget en wensen past. De prijzen en plattegronden kunnen dus nog wel veranderen. 

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in Bloementuin fase 3 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij naast de financiële check namelijk ook naar de aanmeldduur.

Meer weten over de toewijzingsprocedure
Nieuws Meer nieuws lezen
Woningaanbod Naar het woningaanbod