Ontdek het woningaanbod in Bloementuin fase 1

1 april '21

De eerste wijk die in verkoop gaat is de Bloementuin, BPD realiseert in fase 1 zo’n 44 verschillende koopwoningen. Naar wat voor woningen ben jij opzoek? Laat het ons weten door je naw-gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw voorkeur. Let op: voor de starterswoningen kan je je op dit moment nog niet aanmelden. Deze worden later op de website geplaatst. 

Naar het woningaanbod

Divers woningaanbod

Het woningaanbod in Bloementuin fase 1 bestaat uit: 4 vrijstaande woningen, 6 twee onder één kapwoningen, 10 hoekwoningen, 11 tussenwoningen, 4 starterswoningen en 9 levensloopwoningen. Ook komen er 6 huurwoningen, je kunt hiervoor contact opnemen met Woningstichting Barneveld. De koopwoningen die straks in Bloementuin fase 1 worden gerealiseerd onderscheiden zich door verschillende structuren, materialen, kleuren en verspringingen in de gevels. Daarnaast zijn alle woningen zeer duurzaam door het gebruik van onder andere zonnepanelen en een warmtepomp.

1

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in Bloementuin fase 1 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij naast de financiële check namelijk ook naar de aanmeldduur.

Meer weten over de toewijzingsprocedure
  Ik heb een vraag
  Naar het woningaanbod