Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

25 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Bloementuin fase 2a? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woningen. Op 6 april ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom. Bouwnummer 28 en 34 zijn deze dag geopend om te bezichtigen.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op de bouwplaats aan [ADRES]. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 6 april 2024
  • 11.00 - 13.00 uur
  • [ADRES, WOONPLAATS]

Binnenkort wonen in Bloementuin?

Wil je op zeer korte termijn nog de sleutel ontvangen van je nieuwe woning? Dat kan! De woningen in Bloementuin fase 2a worden volgende maand (april) opgeleverd! Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Kom langs op 6 april, we staan deze dag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Bloementuin fase 3

In Bloementuin fase 3 zijn op dit moment nog twee woningen beschikbaar. De bouw van deze fase is begin 2024 gestart. Wil jij hier graag wonen? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan.

Naar woningaanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Bloementuin? Er zijn nog woningen te koop!