Nog 2 appartementen beschikbaar

14 juli '23

Op woensdag 12 juli zijn de appartementen in Bloementuin fase 4 toegewezen. Inmiddels staat de eerste tekenafspraak gepland. Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar. Misschien zit jouw droomwoning hier wel bij. Kijk je mee?

image alt

Bouwnummer 34

Stel je eens voor. Een gloednieuw appartement met fantastisch vrij uitzicht over fleurig groen, 2 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats. Dit duurzame 3-kamer appartement vind je in De Bloementuin fase 4. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige gebouw van 8 woningen een elegant en eigentijds karakter. Bouwnummer 34 is een fijn appartement op de 1e verdieping met een extra ruim balkon op het Westen. Ben je al enthousiast?

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 38

Stel je eens voor. Een gloednieuw appartement met fantastisch vrij uitzicht over natuurgebied De Laagte met fleurig groen, 2 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats. Dit duurzame 3-kamer appartement vind je in De Bloementuin fase 4. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige gebouw van 8 woningen een elegant en eigentijds karakter. Is bouwnummer 38 op de 3e verdieping met een ruim balkon op het Oosten iets voor jou?

Woning bekijken
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen