Nieuwe beelden Bloementuin fase 4

30 mei '23

Bloementuin fase 4 komt nu echt tot leven! Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de definitieve artist impressions. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onderstaanden beelden!

image alt

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een appartement, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Om je een goed beeld te geven, maken we niet alleen artist impressions van de buitenkant van het gebouw maar ook interieurbeelden. Dit laat goed zien hoe je het appartement zou kunnen indelen en hoe groot de ruimte is. Op dit moment werken we ook nog aan slaapkamer en badkamer beelden. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen