Maak kennis met de betrokken makelaars

25 juli '22

Nog heel even geduld! Binnenkort start de verkoop van de Bloementuin fase 2. Wanneer je straks een woning toegewezen krijgt dan doorloop je het aankoopproces eenvoudig online. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit samen met een makelaar te doen. We stellen ze hierbij alvast aan je voor.

image alt

Midden Nederland Makelaars

Als Midden Nederland Makelaars zijn wij er trots op dat wij op deze prachtige locatie nieuwe woningen voor BPD mogen verkopen! Midden Nederland Makelaars heeft een enthousiast team en jarenlang ervaring met het adviseren en begeleiden van nieuwbouwprojecten. Dit, aangevuld met ruime kennis en ervaring van Barneveld en de omgeving. Immers, bij het kopen van een nieuwbouwwoning gaat het niet enkel om de woning zelf maar ook over financiële zaken, werkgelegenheid, de omgeving en faciliteiten zoals scholen en sportverenigingen in de buurt.

Wij zijn op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen zodat u optimaal geïnformeerd wordt over uw toekomstige droomhuis in Barneveld! Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn zeer enthousiast over de nieuwste woonwijk Bloemendal en willen dit graag aan u overbrengen. Wij kijken uit naar de start verkoop en staan voor u klaar voor al uw vragen!

Van links naar rechts: Everhard Hazeleger, Sandra Molenaar, Arie Harthoorn, Barbara van Ee,  Andries Mulderij en Evelyn Hansma. 

image alt

Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Bloemdal. Hij is al jaren betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een nieuwbouwwoning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen over de woningen en Bloemdal. 

Ernst Kleijn
[email protected]
06 83 57 90 07

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod