Kom binnenkijken op 22 juni!

3 juni '23

Ben je geïnteresseerd in een ruime hoekwoning? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder afspraak binnenkijken in twee soortgelijke hoekwoningen. Op donderdag 22 juni van 19:00 tot 20:30 ontvangen we je graag op de T. van Zwetselaarstraat in Barneveld. Zien we je dan?

Beschikbaar aanbod

De nog beschikbare woningen beschikken over het A+++ label, drie ruime slaapkamers, een garage óf prachtig uitzicht over natuurgebied de Laagte zonder verkeer voor de deur. De woningen worden in het eerste kwartaal van volgend jaar opgeleverd en er is nog een mogelijkheid om de badkamer, het toilet en de keuken helemaal naar je eigen smaak in te richten.

image alt

Bouwnummer 29 uitgelicht

In de groene Bloementuin aan de autoluwe zone met veel groen vind je bouwnummer 29: een charmante hoekwoning met royale leefkeuken door de uitbouw en een lichte woonkamer door de vele ramen. Je geniet hier van maar liefst 159 m2 woonplezier én hebt een heerlijke tuin met berging op het zuiden tot je beschikking. Ofwel: altijd middag- en avondzon! Voor de auto is er een plekje op het achtergelegen parkeerterrein. 

Nu al geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende optie aan op de website of neem contact op met Midden Nederland Makelaars op 0342 – 423 400.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 18 uitgelicht

Een hoekwoning in een prachtige groene omgeving met overal bloemen, dat wil je toch! Bouwnummer 18 heeft met 140 m2 aan woonoppervlakte genoeg ruimte voor het hele gezin. Gooi ‘s zomers de tuindeur lekker open! In de tuin op het westen vind je ‘s middags én ‘s avonds altijd wel een plekje in de zon. Vergeet ook de ruime berging en parkeerplaats op eigen terrein niet. Deze woning past perfect bij jou!

Nu al geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende optie aan op de website of neem contact op met Midden Nederland Makelaars op 0342 – 423 400.

Woning bekijken
  Bekijk beschikbaar woningaanbod
  Meer nieuws lezen