Hoekwoning uitgelicht

Een huis met een grote tuin

10 november '23

Met meer dan 150 m2 tuin heeft deze hoekwoning genoeg ruimte voor al jouw wensen. Wat dacht je van een trampoline in de tuin voor de kinderen? Of een overkapping voor een heerlijke borrel avond met vrienden. De mogelijkheden zijn eindeloos en dan hebben we het nog niet eens gehad over de binnenkant van deze prachtige woning. 

1
2
3

Met uitbouw nog meer ruimte

Wanneer je kiest voor een uitbouw van 2,4 meter biedt deze hoekwoning nog eens 13m2 meer woonoppervlakte. Zo heb je met 145 m2 genoeg ruimte voor een grote eettafel en een lekker ruime keuken met een kookeiland.

Daarnaast kan je kiezen voor een deur naar de berging en deze opdelen, zodat je de helft kunt gebruiken als speelkamer, werkkamer of bijkeuken. De mogelijkheden zijn eindeloos!


1
image alt

Enthousiast?

Heerlijk wonen in een riante 3-laagse duurzame hoekwoning van 132 m2 met een royale tuin op het noordoosten, én een aangebouwde berging van 16 m2? Een groene en gezonde wijk voor iedereen omringd door water en natuur. En toch alle voorzieningen dichtbij! Klinkt als muziek in de oren toch?  Parkeren doe je lekker op je eigen terrein. Hier heb je ruimte genoeg voor het hele gezin! Hoe fijn is dat?

Zie jij jezelf wel wonen in deze ruime hoekwoning? Vraag dan een vrijblijvende optie aan!

Ontdek bouwnummer 15
  Meer nieuws lezen
  Opzoek naar een ander woningtype?