Financiële check Bloementuin fase 4

8 juni '23

Heb je interesse in een woning in Bloementuin fase 4? Upload dan zodra de verkoop start bij je inschrijving een financiële check. Deze kan namelijk in je voordeel werken. Zo'n check kun je nu alvast gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank.

image alt

Waarom een financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Betaal je uit eigen middelen? Dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen en heb je geen financiële check nodig.

Heb je interesse in een appartement in Bloementuin fase 4? Upload dan zodra de verkoop start bij je inschrijving een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' of een financiële check. 

Meer over de financiële check

Nog geen check gedaan? De Rabobank helpt je graag

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Dan kan je onder andere terecht bij Bart Roodenburg en Tom Tieman van het team financieel adviseurs van de Rabobank.

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met één van de adviseurs. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Financiële check aanvragen
bart
bart
image alt

Korting op je hypotheek

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Bloementuin fase 4. De appartementen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Meer over de groenhypotheek
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod