Een complete badkamer

30 mei '22

Alle woningen in de Bloementuin worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Voor deze fase is een standaard pakket samengesteld. Tegen een meerprijs is het mogelijk ander sanitair uit te kiezen. Het aanbrengen van sanitair volgens het standaard pakket is in de koopsom verwerkt. Lees hier meer over de sanitaire voorzieningen in de woningen. 

Het sanitair

Alle woningen in de Bloementuin krijgen in de toiletruimte(n) een wandcloset van Villeroy & Boch, van de collectie O.novo, met een bedieningspaneel van Geberit Sigma duoflush. Ook de fontein is van de O.novo collectie van Villeroy & Boch. 

In de badkamer van de woningen in De Bloentuin is de wastafel van de O.novo collectie van Villeroy & Boch. De doucheset, met thermostatische kraan, is van Grohe. Verder wordt de badkamer voorzien van een vierkant RVS rooster in de douche en een wandspiegel Swallow van 57 x 40 cm met spiegelklemmen.

Badkamer tussenwoning het Veen
Wastafel

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met de standaardafwerking ben je gegarandeerd van luxe sanitair in de badkamer en het toilet. Er is gekozen voor moderne, tijdloze sanitaire voorzieningen van hoogwaardige kwaliteit, zodat het lang mee gaat en niet snel verveelt! Maar, smaak en wensen zijn uiteraard persoonlijk. In overleg met de het bouwbedrijf zijn er uiteraard andere mogelijkheden en zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?