Definitieve prijzen Bloementuin fase 1

29 november '21

We zijn druk bezig met de verkoop voorbereidingen voor de Bloementuin fase 1. Naar verwachting start in december de verkoop en de definitieve prijzen staan inmiddels online. Bouwnummers 4, 8, 116 en 119 zijn in prijs verlaagd en bouwnummer 19 is in prijs verhoogd en daarmee geen woning met toewijzingscriteria meer. Nu de definitieve prijzen zijn vastgesteld kan jij vast een financiële check aanvragen, om de kans op jouw droomwoning te vergroten. De Rabobank helpt je daar graag bij!

Vergroot de kans op jouw favoriete woning

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het dus aan te raden een financiële check te laten doen. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van een woning aangezien we naast de aanmelddatum en je eerste voorkeur ook kijken of je de woning kunt betalen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Vraag een gratis financiële check aan bij de Rabobank

Voor dit nieuwbouwproject zijn Rabobank adviseurs Bart Roodenburg en Pieter IJdo nauw betrokken. Ze komen graag met jou in contact voor het maken van een afspraak voor een gratis financiële check. Ook kan je meteen digitaal jouw gratis financiële check aanvragen door op onderstaande button te klikken. 

Financiële check aanvragen

Pieter IJdo

rabobank

Bart Roodenburg

rabobank
  Gratis financiële check aanvragen
  Naar het woningaanbod