De impressies van Bloementuin fase 4 zijn klaar

16 juni '23

De definitieve exterieur en interieur beelden en een video van de Bloementuin fase 4 zijn klaar en hebben we op de website geplaatst. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk de artist impressions en de video dan snel. 

image alt

Exterieurbeelden

In de Bloementuin vind je straks veel bloemen terug zoals bijvoorbeeld Madeliefjes. Maar ook het gebouw wordt voorzien van planten en ook op de balkons komen straks plantenbakken te staan. Op de exterieurbeelden is goed te zien hoe het appartementengebouw er uit komt te zien en op welke plekken er straks groen tegen de gevel groeit.  

Bekijk alle beelden onderaan deze pagina of bij jouw favoriete bouwnummer onder het woningaanbod.

image alt

Interieurbeelden

Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit komen te zien? Bekijk dan snel de woonkamer, badkamer en slaapkamer beelden. Door deze artist impressions krijg je een goed beeld hoe de appartementen zijn ingedeeld en hoe je ze zou kunnen inrichten. Welk appartement past het beste bij jouw wensen?

Draai een rondje om het gebouw

Om een goed beeld te krijgen van het totale appartementengebouw in Bloementuin fase 4, hebben we een filmpje laten maken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaande video.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod