4 oktober 2022

Datum start verkoop Bloementuin fase 2A bekend

Op dinsdag 11 oktober om 12.00 uur start de verkoop van Bloementuin fase 2A. Je kunt je t/m dinsdag 18 oktober 12.00 uur inschrijven. Op woensdag 19 oktober om 12.00 uur worden de woningen toegewezen.

Ben je goed voorbereid op de verkoop?

4 oktober '22

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Welke woning is jouw favoriet? Laat het ons weten door jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst te plaatsen. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start.

Woning met extra toewijzingscriteria

Voor het woningtype "Woning met toewijzingscriteria" dien je tijdens het verkoopgesprek bij de makelaar of vóór het tekenen van de koopcontracten een zogenaamd IB60 formulier te overhandigen.

Op basis van de definitief vastgestelde v.o.n. prijzen voor deze woningen mag het maximaal gezamenlijke inkomen niet meer bedragen dan € 60.000,- per jaar en wordt gebaseerd op het inkomen van 2021. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.

 

  Meer nieuws
  Naar het woningaanbod