Concept plattegronden Bloementuin fase 4

24 mei '23

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En hoe groot zijn de slaapkamers? Om jou een beter idee te geven over de indeling van de appartementen in Bloementuin fase 4, zijn we druk bezig met de uitwerking van de plattegronden. Op dit moment hebben we de conceptversies met maatvoering en meubels ontvangen. Het is nog niet helemaal klaar, maar we laten je het graag alvast zien.

image alt

Welke indeling is jouw favoriet?

Heb je een 3- of 4 kamer appartement in de Bloementuin fase 4 op het oog? Dan ben je vast reuze benieuwd hoe de indeling van deze woningen wordt. De concept plattegronden geven al een goed beeld hoe de appartementen er ongeveer van binnen uit komen te zien. Bekijk de plattegronden hieronder of op de woningpagina. Welke indeling past het beste bij jouw wensen?

De start verkoop van de 8 appartementen komt in zicht is. De komende weken delen we steeds meer informatie over de woningen zoals de afwerking en de bouwnummers. Wil je op de hoogte blijven en niks missen? Laat je gegevens dan achter onder jouw favoriete woningtype.  

plattegrond
plattegrond
plattegrond
plattegrond
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod