Bouwnummers Bloementuin fase 4 staan online

2 juni '23

De bouwnummers van fase 4 met indicatieve prijzen staan online. Ook hebben we de definitieve geïllustreerde plattegronden toegevoegd. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Bouwnummers bekijken

Voorlopige prijzen en definitieve plattegronden

We hebben de indicatieve bouwnummerprijzen op de website geplaatst. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de appartementen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een appartement tussen zit dat bij jouw wensen en budget past. Uiterlijk 1 week voordat de verkoop start worden de verkoopprijzen definitief vastgesteld.

Daarnaast kan je aan de hand van de definitieve plattegronden goed zien welk bouwnummer het beste bij jouw wensen past. Ben je opzoek naar een appartement met een speelse indeling of een appartement op de bovenste verdieping. De keuze is aan jou!

image alt

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

Hoe plaats je de bouwnummers waar je belangstelling voor hebt op jouw wensenlijst? Als je al een persoonlijk Mijn Eigen Huis Account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Dan leggen we je graag uit hoe je dit doet. Dit account is namelijk nodig om je straks in te schrijven zodra de verkoop start. 

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod