Bouwnummers Bloementuin fase 3 staan online

28 februari '23

De bouwnummers van fase 3 met indicatieve prijzen en geïllustreerde plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt in fase 3, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Voor het woningtype "Woning met toewijzingscriteria" dien je tijdens het verkoopgesprek bij de makelaar of vóór het tekenen van de koopcontracten een zogenaamd IB60 formulier te overhandigen. Op basis van de vastgestelde v.o.n. prijzen voor deze woningen mag het maximaal gezamenlijke inkomen niet meer bedragen dan € 60.000,- per jaar en wordt gebaseerd op het inkomen van 2022. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod