Bouwnummers Bloementuin fase 2A staan online

3 oktober '22

De bouwnummers van fase 2A met de definitieve prijzen en de geïllustreerde plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Bekijk actueel aanbod

Bloementuin fase 2 gesplitst

Zoals je misschien al gezien hebt, is Bloementuin fase 2 opgesplitst in 2 fases. Namelijk 25 woningen in fase 2A met de woningtypes Hoekwoning, Levensloop Hoekwoning en Woning met toewijzingscriteria. En 17 woningen in fase 2B, deze fase bevat de woningtypes Tussenwoning en Levensloop Tussenwoning.

Bloementuin fase 2B
De 17 woningen in Bloementuin fase 2B zullen begin november van dit jaar nog in verkoop gaan. Binnenkort kun je je inschrijven voor deze fase en het desbetreffende woningtype. Heb je je in Bloementuin fase 2 al ingeschreven voor woningtype Tussenwoning en/of Levensloop Tussenwoning? Dan verhuist de datum van je inschrijving mee naar fase 2B.

Wel is het handig om je straks opnieuw aan te melden voor fase 2B, zodat je niets mist en je alle nieuwsbrieven blijft ontvangen.

Woning met extra toewijzingscriteria

Voor het woningtype "Woning met toewijzingscriteria" dien je tijdens het verkoopgesprek bij de makelaar of vóór het tekenen van de koopcontracten een zogenaamd IB60 formulier te overhandigen.

Op basis van de definitief vastgestelde v.o.n. prijzen voor deze woningen mag het maximaal gezamenlijke inkomen niet meer bedragen dan € 60.000,- per jaar en wordt gebaseerd op het inkomen van 2021. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.

 

Tip! Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt in fase 2A, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod