Bloementuin fase 2 vergunning onherroepelijk

12 januari '23

Hoera, je hebt een woning gekocht in Bloementuin fase 2 en nu is het wachten totdat je naar de notaris kunt. Voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken. 

image alt

Omgevingsvergunning onherroepelijk

De omgevingsvergunning is inmiddels onherroepelijk. Nu is het nog wachten totdat de grond in ons bezit is en er genoeg woningen zijn verkocht. Op dit moment zijn 24 van de 42 woningen verkocht.

Zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan ontvangen alle kopers een hoerabericht. Hiermee bevestigen we dat het project doorgaat en gegund kan worden. Op dat moment krijg je als koper ook een uitnodiging om naar de notaris te gaan voor de levering van de grond. 

Valuta- en ontbindingsdatum

De valutadatum (datum dat de grond rentedragend wordt) is volgens artikel 4 van de koopovereenkomst 15 januari 2023. Uiteraard verschuift deze datum (in jouw voordeel) naar achter indien het project voor die tijd nog niet is gegund. De verwachting is dat we binnen de ontbindingsdatum van 1 april 2023 kunnen gunnen. 

Aannemer Van de Kolk kan dan waarschijnlijk in het voorjaar starten met de bouw.

Contact Neem contact met ons op
Nieuws Meer nieuws lezen