Binnenkort start de bouw van de Bloementuin fase 2

8 februari '23

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Bloementuin fase 2. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten. De volgende stop als koper is nu de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer half februari start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan het bestellen van funderingselementen en vloerplaten. De kopersbegeleider van Van de Kolk Bouw B.V. informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Tot slot een praktisch punt: als je voor de oplevering van jouw nieuwe woning (tijdelijk) ergens anders woont, vergeet dan niet je adresgegevens in je account aan te passen. En dit ook aan de aannemer (Van de Kolk Bouw B.V.) door te geven.

Tijdens de bouwperiode nodigen we je, samen met de aannemer, uit voor een feestelijke bijeenkomst om kennis te maken met je toekomstige buren. Dan heffen we gezamenlijk het glas op een voorspoedige bouw!

  Neem contact op
  Lees meer nieuws