Binnenkort nieuw woningaanbod: Bloementuin fase 2

31 januari '22

Bloementuin fase 1 is bijna uitverkocht. Dus is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen. Bloementuin fase 2 zal bestaan uit 42. Waarvan 4 levensloopbestendige woningen, 14 hoekwoningen en 24 tussenwoningen. De verkoop start naar verwachting in het derde kwartaal van 2022. Binnenkort is het mogelijk om je aan te melden voor het woningaanbod van deze fase. 

 

Bloementuin - Fase 2 vogelvlucht
image alt

Bekijk de ligging van de woningen op de verkavelingskaart

Waar staat precies dat leuke huis in het project Bloementuin? Je kunt nu precies zien welk woningtype waar komt te staan en wat de ligging van de tuin is. Welke woning is jouw favoriet?

Heb je interesse in een woning in project Bloementuin? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Heb je behoefte aan een tuin met veel schaduw of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Heb je een tuin op het Noorden, maar is het een diepe tuin? Ook dan heb je zon. Kan ik straks in het avondzonnetje barbecueën? Of juist van het ochtendzonnetje genieten met een kopje koffie? Bestudeer onderstaande kaart maar eens goed. Linksboven in de kaart zie je een pijl die naar het Noorden wijst, zo kan je zelf dus precies zien wat de tuinligging is. Daarnaast zie je in de kaart de woningtypes oplichten.  

Nieuws Meer nieuws lezen
Contact Ik heb een vraag