Bijna 60% verkocht in Bloementuin fase 3

28 juli '23

De verkoop in Bloementuin fase 3 verloopt voorspoedig. Inmiddels is bijna 60% van de woningen verkocht. Zie jij jezelf hier ook wonen? Bekijk dan snel het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan!

image alt

2 onder 1 kapwoningen uitgelicht

Op je gemak fiets je de straat in, waar je wordt verwelkomd door de geur van lavendel. De kinderen zwaaien vluchtig naar je, maar zijn druk bezig met stoepranden, en je maakt kort een praatje met de buurvrouw. Het is elke dag weer heerlijk thuiskomen in de knusse, groene wijk de Bloementuin. En helemaal in zo’n royale 2 onder 1 kapwoning van zo’n 157 m2 met aangebouwde berging, 4 slaapkamers én eigen parkeergelegenheid op je eigen erf. Een heerlijke woning voor jou en je gezin!

Naar het woningaanbod

Maar er is meer

Naast de 2 onder 1 kapwoningen zijn er nog meer woningen beschikbaar. Wat dacht je van een vrijstaande woning, levensloopbestendige woning of hoekwoning? Op de kaart hieronder kan je precies zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Zie jij jezelf al wonen in één van deze huizen? Vraag dan een vrijblijvende optie aan. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen