Benieuwd naar jouw nieuwe badkamer?

16 maart '23

De badkamer is de plek om te ontspannen na een dag hard werken. Bij alle woningen in de Bloementuin fase 3 is een badkamer bij de prijs inbegrepen. Maar wat voor merk sanitair zit er standaard in en hoe zien de tegels eruit? We vertellen je het graag! 

image alt

Villeroy & Boch sanitair

Er is gekozen voor modern en tijdloos sanitair van hoogwaardige kwaliteit, zodat het lang mee gaat en niet snel verveelt!

Alle woningen in de Bloementuin worden standaard voorzien van wit glanzend Villeroy & Boch sanitair uit de O.novo collectie en kranen van Grohe. Daarnaast wordt de badkamer voorzien van grijze vloertegels afmeting 30x30 cm en witte wandtegels afmeting 20x25 cm, liggend verwerkt. Het aanbrengen van dit standaard pakket is in de koopsom verwerkt. 

image alt

Andere wensen?

Met de standaardafwerking ben je gegarandeerd van luxe sanitair in de badkamer en het toilet. Maar, smaak en wensen zijn uiteraard persoonlijk. Tegen een meerprijs is het mogelijk ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken. 

Op de twee artist impressions staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, radiator, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen