Hoekwoning - in aanbouw

€ 550.000 - € 585.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op je gemak fiets je de straat in, waar de kinderen vluchtig naar je zwaaien maar vooral druk bezig zijn met stoepranden. Voor je je fiets in de aangebouwde berging zet, groet je de buurvrouw en geniet je van dat vertrouwde vleugje lavendelgeur. Je bent thuis. Thuis in de knusse, groene wijk de Bloementuin. In dit blokje van 5 woningen, vind je 2 ruime hoekwoningen. Met een woonoppervlakte van circa 131 en 148 m2, 3 slaapkamers en een perceel van minimaal 300 m2 heb je ruimte genoeg voor het hele gezin. En voor de auto heb je altijd plek op eigen terrein, voor de aangebouwde berging. Lijkt dit jullie iets?

Verkocht

Hoekwoning - in aanbouw

€ 550.000 - € 585.000
ca. 131 - 148 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.