Woning met toewijzingscriteria #016

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 16 is een van de 3 tussenwoningen in de Bloementuin fase 1 waarvoor speciale toewijzingscriteria gelden. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 109 m2, 2 slaapkamers, een zolderverdieping en een zonnige achtertuin op het zuiden. Uiteraard zijn ook deze tussenwoningen zeer duurzaam door het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. Bovendien woon je hier heerlijk in een kindvriendelijke buurt met veel water en groen. Iets voor jou? Lees meer over de toewijzingscriteria.

In aanbouw / bewoond

Woning met toewijzingscriteria #016

ca. 109 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 58 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 350.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Bruto jaarinkomen van maximaal € 65.000

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 65.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2020 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.