Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #010

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Van een tuin met berging op het noorden tot 96 m2 aan woonoppervlakte en 2 volwaardige slaapkamers. Bouwnummer 10 in de dorpse buurt Bloementuin heeft het allemaal. Ook de bruin genuanceerde gevel met bijpassend dak is precies jouw smaak. In deze tussenwoning met toewijzingscriteria voel jij je vanaf dag één thuis.

In aanbouw / bewoond

Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #010

ca. 96 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 39 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 259.950 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 259.950 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2021 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.