Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Bloementuin fase 2 komen 9 tussenwoningen met toewijzingscriteria. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van ca 93 tot 100 m2, 2 slaapkamers, een zolderverdieping en een fijne achtertuin. Uiteraard zijn ook deze tussenwoningen zeer duurzaam door het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. Bovendien woon je hier heerlijk in een kindvriendelijke buurt met veel water en groen. Iets voor jou?

In aanbouw / bewoond

Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw

ca. 93 - 100 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 259.950 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 259.950 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2021 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.