Vrijstaande woning - in aanbouw #029

€ 909.950 v.o.n. In optie

Omschrijving

Wat een eyecatcher! Deze royale vrijstaande én duurzame woning met 3 woonlagen is uniek in de wijk Bloementuin. Sterker nog, er is er zelfs maar één van. Zie je jezelf hier al wonen? Door de fantastische vrije ligging kun je volop genieten van de rustgevende geluiden van het omliggende landschap. En tóch ben je dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Parkeren kan lekker voor de deur en door de 6 slaapkamers heb je binnen net zo’n vrij gevoel als buiten!

In optie

Vrijstaande woning - in aanbouw #029

€ 909.950
ca. 203 m2
7 kamers
Luchtwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 94 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.