Vrijstaande woning - in aanbouw

€ 909.500 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Wauw! Deze royale vrijstaande woning in de knusse groene wijk de Bloementuin is echt een buitenkans. Er is er namelijk maar 1 van beschikbaar. Deze 3-laagse woning staat op een riant perceel van ruim 400 m2 en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 202 m2, een dakterras op de 2e verdieping en 5 slaapkamers! Een daarvan bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een eigen badkamer. Je hebt dus altijd plek voor logées of misschien een inwonende ouder of kind. Of maak je er een werkruimte of atelier van? Alles is mogelijk! 

In verkoop

Vrijstaande woning - in aanbouw

€ 909.500
ca. 202 m2
5 kamers
Luchtwarmtepomp

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

Alternatief aanbod