Tussenwoning #019

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Ben je op zoek naar een fijne gezinswoning in een kindvriendelijke, groene buurt? Dan is deze tussenwoning in de Bloementuin fase 1 misschien iets voor jullie. Bouwnummer 19 met fraaie topgevel heeft een woonoppervlakte van circa 115 m2, 2 slaapkamers, een zolderverdieping en een zonnige achtertuin op het zuiden. Uiteraard zijn ook deze tussenwoningen zeer duurzaam door het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. Bovendien woon je hier heerlijk in een kindvriendelijke buurt met veel water en groen. Iets voor jou?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #019

ca. 115 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
Zuiden
image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 350.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na vijf jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een complete badkamer

Alle woningen in de Bloementuin worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Voor deze fase is een standaard pakket samengesteld. Tegen een meerprijs is het mogelijk ander sanitair uit te kiezen. Het aanbrengen van sanitair volgens het standaard pakket is in de koopsom verwerkt.


Sanitair bekijken