Tussenwoning #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Ben je op zoek naar een fijne gezinswoning in een kindvriendelijke, groene buurt? Dan is deze tussenwoning in de Bloementuin fase 1 misschien iets voor jullie. Bouwnummer 12 is een zeer duurzame woning, voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Het is het middelste huis in een rij van 5 woningen met de tuin op het noorden. De tuin is achterom bereikbaar en voorzien van een berging voor de fietsen. Met een woonoppervlakte van circa 124 m2, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin!

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #012

ca. 124 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 79 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 350.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na vijf jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een complete badkamer

Alle woningen in de Bloementuin worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Voor deze fase is een standaard pakket samengesteld. Tegen een meerprijs is het mogelijk ander sanitair uit te kiezen. Het aanbrengen van sanitair volgens het standaard pakket is in de koopsom verwerkt.


Sanitair bekijken