Levensloop hoekwoning - in aanbouw

€ 435.000 - € 485.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wie in de knusse, groene wijk De Bloementuin in Barneveld woont, wil daar nooit meer weg. Gelukkig hoeft dat ook niet. Hier komen verschillende zogenoemde levensloopwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Zoals deze 6 sfeervolle hoekwoningen, met een woonoppervlakte van zo’n 103 m2 en ook nog 2 slaapkamers op de verdieping. Deze woningen staan op de hoek van een rij met respectievelijk 4 of 5 woningen en hebben een fijne achtertuin waar je zomers lekker kunt vertoeven. De auto parkeer je aan de achterkant van de woning. Lijkt dit je iets? Kom binnen!Verkocht

Levensloop hoekwoning - in aanbouw

€ 435.000 - € 485.000
ca. 103 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Daarom wordt er voor de levensloopwoningen tot en met € 405.000 v.o.n. een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.