Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #023

€ 535.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wil jij genieten van luxe, midden in de natuur? Dan is bouwnummer 23 wellicht iets voor jou! Deze duurzame 2-laagse tweekapper van 118 m2 is van alle gemakken voorzien én ademt groen. Niet alleen door de unieke locatie tussen het groen, maar ook omdat de woning energieneutraal is. Door de moderne architectuur valt ‘ie meteen op. Parkeren doe je lekker op je eigen terrein, wat een luxe! De tuin ligt op het zuidoosten dus qua zonuren zit het wel goed. Hier hoef je niet meer weg. Iets voor jou?

Verkocht

Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #023

€ 535.000
ca. 119 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 90 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.