Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #020

€ 529.950 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Elke dag genieten van het prachtige uitzicht op het aangrenzende groene park vanuit je tuin? Altijd een vakantiegevoel! Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Deze duurzame 2-laagse tweekapper van 118 m2 met een plat dak valt meteen op door de moderne, strakke architectuur. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, want parkeren doe je lekker op je eigen terrein. De tuin ligt op het zuidwesten dus ook met de zonuren komt het wel goed. De woning is (bijna) energieneutraal. Een plek waar je nooit meer weg wilt én hoeft!

Verkocht

Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #020

€ 529.950
ca. 119 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 61 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.