Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw

€ 529.950 - € 545.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In de Bloementuin, de prachtige wijk tussen groen en water, realiseren we verschillende levensloop bestendige woningen. Zoals deze 5 tweekappers met aangebouwde berging en een fijne achtertuin met uitzicht op het groen. Je geniet hier van 118 m2 woonplezier en het gemak van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. En zolang je zelf boven slaapt kan je de ruimte ook gebruiken als gastenverblijf of een verblijf waar een familielid kan inwonen. Aan jullie de keus!

Verkocht

Levensloop 2 onder 1 kapwoning - in aanbouw

€ 529.950 - € 545.000
ca. 118 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.